Efter önskemål om mer ingående utbildning i e-learningmaterialen Frisk Luft och Optimala Skal, arrangerar vi nu en kostnadsfri kurs för lärare, den 23 maj på PVF Teknikcentrum i Katrineholm.

Under höstens lärarkonferens gavs en genomgång av nya plattformen för Frisk Luft och Optimala skal. Det framkom då önskemål om en fördjupad kurs i såväl innehåll som navigering och de andra möjligheter som de digitala utbildningarna ger. Det fanns också ett behov av att lärare emellan tipsa varandra om arbets- och tillvägagångssätt för att maximera nyttan med utbildningarna.

– Efter höstens plattformsbyte, ser vi ett ökat användande av våra e-utbildningar. Framför allt är det fler elever som avslutar både hela utbildningen och enskilda kapitel, berättar Annika Waernström, vd för PVF Yrke & Utbildning.

Den stora efterfrågan liksom viljan att fortsätta utveckla stödet till både lärare och elever gör att kursen nu blir av. Dessutom blir detta ytterligare ett tillfälle för yrkeslärarna att träffas och dela erfarenheter, något som har efterfrågats.

Lärarkurs i Optimala skal och Frisk Luft

När: 23 maj
Var:
PVF Teknikcentrum, Katrineholm
Hur: Kursen hålls av producenterna av materialen och vi går igenom såväl innehåll som struktur och funktioner.
Kostnad: Kursen är kostnadsfri, men resor och eventuell logi ingår ej.
Anmälan: Anmäl dig redan nu genom att skicka en intresseanmälan till Annika Kymling annikam.kymling@pvf.se.

Mer information publiceras inom kort på pvf.se.