PVF Yrke & Utbildning har under åren lanserat flera olika plattformar där vi erbjuder information och innehåll om yrkena byggnadsplåtslageri och ventilationsmontör samt om de utbildningsvägar som finns. Nedan listar vi var du kan hitta oss.

Instagram

Vi har två olika konton, @Bliplatslagare och @Bliventmontor. Dessa kanaler uppdaterar vi mest frekvent. Här bjuder vi på allt från fördelarna med plåtslageri och ventilation till spännande och otippad information om yrkena. Sitter du på bra innehåll om plåtslageri och ventilation? Då är det bara att mejla oss så kan vi ta upp det i ett av våra inlägg.

Facebook

På Facebook finns vi också, för den som inte ännu använder Instagram. På Facebook heter våra sidor Bli plåtslagare och Bli ventilationsmontör. Här är vi något mindre aktiva men vi lovar att den viktigaste informationen även publiceras där.

Linkedin

Självklart finns vi också på Linkedin. Här delar vi med oss av vårt arbete och branschaktuella händelser.

Youtube

På vår Youtube-kanal hittar du det mesta av vårt rörliga material. Allt från informationsfilmer till finalen av SM för unga plåtslagare 2021.

Webben

Vi har fyra olika hemsidor som vi uppdaterar med aktuell information löpande.

Pvf.se
En samlingssida för våra två utbildningar ventilationsmontör och byggnadsplåtslagare. Här hittar du nyheter om vår verksamhet, information om utbildningarna till dig som, elev, lärare, syvare, företagare osv samt information och anmälan till yrkesexamen.

Platslagare.nu
Innehåller information om yrket och utbildningen. Vi uppdaterar även löpande med nyheter om branschen.

Vent-montor.nu
Samma upplägg som platslagare.nu. Information om yrket och utbildningen samt branschnyheter.

Smup.se
Smup.se är vår hemsida som helt och håller är dedikerad till SM för unga plåtslagare, den årliga tävlingen för gymnasieelever på byggprogrammet i åk 3 med inriktning byggnadsplåtslageri. Här finner du information om tävlingen och återblickar från tidigare år.

Renluftfrisktliv.se
Ren luft, friskt liv är ett forskningsprojekt som drivits av PVF Yrke & Utbildning och Lunds Tekniska Högskola. På hemsidan finner du information om projektet och senare även resultaten.

PVFs nyhetsbrev

Fyra gånger per år skickar vi ut vårt nyhetsbrev som vi fyller med aktuella och kommande nyheter som berör våra utbildningar, yrken och vårt arbete. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!