I början på december fick PVF Yrke & Utbildning en ny medarbetare, Kaveh Nowroozi, som tagit över rollen som projektledare efter Therese Berganäs.

 

Vad har du för bakgrund?
Jag är uppvuxen i Stenungsund som ligger en bit norr om Göteborg. Efter några år av studier i Norrköping inom media och samhällsvetenskap startade jag ett videoproduktionsföretag. Jag flyttade till Stockholm för 10 år sedan då jag började min karriär som projektledare inom marknadsföring och kommunikation. Främst har jag jobbat inom mässbranschen, ideell verksamhet med fokus på hållbarhetsfrågor samt nu senast webb och IT.

Hur hamnade du på PVF Yrke & Utbildning?
Jag såg en annons i höstas som väckte mitt intresse. Rollen som projektledare på PVF verkar vara väldigt varierad och det passar mig som är en bred generalist. Att dessutom få jobba med utbildningsfrågor fick mig att söka tjänsten. Jag tycker det är roligt att lära mig nya saker och jobba inom nya branscher. Även om jag inte vet så mycket om plåt och ventilationsbranschen ser jag väldigt mycket fram emot att lära mig allt jag kan!

Vilka förväntningar och förhoppningar har du på ditt nya jobb?
Mina förhoppningar är att jag ska få en djup förståelse för branschen och dess utmaningar vad gäller rekryteringar och att få fler att stanna kvar i sina yrken. Förhoppningsvis kan jag bidra med nya perspektiv och idéer. Jag ser även fram emot att få träffa många människor över hela Sverige för roliga och spännande samarbeten.

Vilken fråga brinner du lite extra för/är extra nyfiken på?
Då jag tycker det är väldigt viktigt med inkludering så hoppas jag att det är något som vi kan jobba extra mycket med kommande åren. Till exempel att locka fler kvinnor till våra yrken och utbildningar.

Vad tycker du om att göra på fritiden?
Som nybliven pappa går det såklart mycket tid till att umgås med min dotter och utforska det nya livet som förälder. I övrigt är jag väldigt intresserad av världens tillstånd såsom politik, hållbarhetsfrågor och ny teknik. Ibland behöver man dock stänga av och återhämta sig och det gör jag bäst i soffan med en bra film eller ett spännande tv-spel.