sangen_low

I helgen lanserade PVF kortfilmen ”Skrattet”. Det är den första av tre humoristiska sketcher som visar hur bra ventilation kan rädda pinsamma fis-situationer. De tre filmerna baseras alla på pinsamma vardagssituationer, skratt och igenkänning. Film två och tre släpps vecka 22 respektive vecka 24.

Skrattet
I sketchen ”Skrattet” ligger ett nykärt par bredvid varandra i sängen. Han sneglar mot henne, gör fismin, lyfter på täcket, och ser lite stressad ut. Hon håller på med sin mobil och tittar plötsligt förskräckt upp på honom, tills de båda brister ut i skratt.
Se filmen här!

En del i forskningsprojektet ”Ren luft, friskt liv”
Filmerna är en del av forskningsprojektet mellan PVF och Lunds Tekniska Högskola, som drivs på uppdrag av Byggnads och Entreprenörsföretagen. Projektet ”Ren luft, friskt liv” studerar moderna enfamiljshus och belyser vikten av bra inomhusmiljö. Undersökningen kommer att omfatta 100 moderna enfamiljshus belägna i Jönköping och Umeå. Luftkvalitén i våra hem är direkt kopplade till hur vi mår, därför är det är viktigt att ta reda på hur bra ventilationen är i moderna hus. Då kan vi använda det för att ställa krav på hur vi bygger våra framtida bostäder.

Mer om kampanjen Ren luft, friskt liv finns på renluftfrisktliv.se