Elevboende

När du utbildar dig på PVF Teknikcentrum kan du välja att pendla till och från skolan eller bo på något av våra elevhem.

Hur bor jag?
Skolan har flera olika lägenheter centralt i Katrineholm. Senast fredagen innan du ska börja kursen får du koder via SMS som ger dig tillgång till boendet. Du kan alltså komma på söndagen om du vill. Du delar rum med en annan elev. Lägenheterna är fullt utrustande och tillgång till tvättstuga finns. Trådlöst bredband finns. I lägenheterna är det inte tillåtet att röka och dricka alkohol. Och precis som hemma vårdar du lokalerna och sköter städningen själv. Skulle olyckan vara framme och du eller dina besökare skadar inredning eller dylikt, blir du ersättningsskyldig.

Vad behöver jag ta med mig?
Har du kurslitteratur och arbetsinstruktioner för plåtslageri så ska du ta med dem. Du behöver även ta med arbetskläder, skyddsskor, sängkläder, handdukar och hygienartiklar.

Var äter jag?
Skolan står för frukost, lunch och kaffe. Lunchen, som består av tre olika alternativ varav ett vegetariskt, serveras på restaurangskolan som ligger alldeles bredvid. Middag ordnar du själv tillsammans med dina kurskamrater. Det finns också möjlighet att köpa matlåda från restaurangskolan.

Vad behöver jag göra?
Det är viktigt att du meddelar om du har allvarliga allergier som gör att du behöver specialkost eller inte kan vistas ihop med pälsdjur eller annat. Det är också viktigt att du kontrollerar att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

Hur ska jag göra om jag kommer till Katrineholm utanför ordinarie arbetstid på skolan?
Ta kontakt med Mats Olsson på PVF Teknikcentrum i god tid innan kursstart, mobiltelefon: 070 234 90 86. Ring på dagtid.

Här finner du våra elevhem >>

Niklas Angelöf

Kontaktperson:

Mats Olsson
Platschef PVF Teknikcentrum
Tel: 070 234 90 86
mats.olsson@pvf.se