Nu söker vi en Projektledare kommunikation som ska vara med och forma en bred nyckelroll som kommer planera, leda, leverera och genomföra projekt där kunskapsspridning blir din huvudsakliga arbetsuppgift.

Läs mer och ansök här >>

Vårt huvuduppdrag är att få fler och rätt ungdomar att välja en utbildning inom plåtslageri och ventilation samt få dem att stanna kvar inom branschen. Det främsta är att vi håller koll på branschens kommande rekryteringsbehov, ansvarar för att plåtslageri- och ventilationsutbildningarna har bra och uppdaterat utbildningsmaterial samt driver PVF Teknikcentrum – branschens egen skola i Katrineholm. Det finns med andra ord flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss på PVF Yrke & Utbildning

Rollen som Projektledare är både utvecklande och stimulerande där ingen dag är den andra lik. För att lyckas med vårt uppdrag, krävs en verksamhet som är både bred och omfattande. Vi ska nå såväl ungdomar som kommuner, skolor, SYV:are, företag, media och andra opinionsbildare. Som Projektledare hos PVF Yrke & Utbildning får du möjlighet att vara med och forma en bred nyckelroll som kommer planera, leda, leverera och genomföra projekt där kunskapsspridning blir din huvudsakliga arbetsuppgift.

Om rollen

För att lyckas i rollen som Projektledare handlar det till stor del om struktur och ordning – du titulerar dig som en ”mångsysslare”! I det dagliga arbetet kommer du att produktions- och projektleda. Vi vill att du ska bistå med allt från att boka plats för olika event, skicka inbjudningar som du tagit fram, ta emot anmälningar, närvara på event för att sedan följa upp, utvärdera resultat, utveckla och förbättra de olika processerna till nästa gång. Du blir vår expert på att skapa intresseväckande och målgruppsanpassat innehåll i olika format både internt som externt. Du säkerställer att information och kunskap anpassas, paketeras och kommuniceras på bästa sätt till målgrupperna.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med vår VD som du också rapporterar till. PVF befinner sig på ett attraktivt konsorshotell vid Skanstull, men du kommer även vara på plats ute i landet vid olika event så en del resor ingår i tjänsten. Rollen passar dig som gillar att arbeta självständigt och är van vid att ha lite färre medarbetare nära dig. Det handlar om att agera som spindeln i nätet genom att driva små och stora projekt – i olika kanaler, med olika budskap, till olika målgrupper.

Till vardags kommer du bland annat att:

 • skapa och publicerar innehåll i samtliga våra sociala medier och olika webbplatser
 • planera, genomföra och följa upp aktiviteter och projekt som exempelvis konferenser, events och deltagande vid mässor och andra aktiviteter tillsammans med våra ambassadörer
 • projektleda och koordinera för körschema, logistik och förberedelser
 • agera byråbeställare av produktion i samband med både små och större projekt.
 • administrera och sammankalla till möten inom arbetsutskottet.
 • du håller löpande kontakt med yrkesnämndens målgrupper och intressenter
 • representera branschen i olika sammanhang där intressenter och målgrupper finns

Vi söker dig som har

 • relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring.
 • kan anpassa budskap och förmedla kunskap till olika målgrupper på ett engagerat, pedagogiskt och intresseväckande sätt
 • erfarenhet av att ha drivit/koordinerat parallella projekt med många kontaktytor.
 • har god kunskap webbpublicering i WordPress
 • erfarenhet av att bevaka omvärld, media och ”kroka” vår verksamhet till trender/debatter m.m.
 • gärna har erfarenhet av att hålla föredrag och presentationer
 • erfarenhet av att vara beställare mot byråer
 • har mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska.
 • meriterande med erfarenhet i Adobe CC och Apsis
 • meriterande med B-körkort.

Så här tror vi att du är

För att trivas hos oss har vi märkt att man behöver vara en driven, strukturerad och ordningsam person. Så det är bra om du är serviceinriktad, orädd, initiativrik och prestigelös. Du trivs med att ta ansvar från start till mål i en variationsrik roll och har förmågan att skapa relationer internt som externt. Du kan tänka dig att resa landet runt då och då tillsammans med våra ambassadörer och representera PVF Yrke & Utbildning. Du älskar att arbeta med text för olika målgrupper och har erfarenhet av att själv aktivt driva kommunikationsarbete och vet hur man attraherar mottagaren.

Som person är du nyfiken och håller dig uppdaterad i nya trender samt visar intresse för vår verksamhet. Utifrån uppsatta mål är du självgående med hög drivkraft och engagemang samt har en förmåga att få saker att hända. Stämmer dessa egenskaper in på dig så tror vi på en match!

Om oss

Yrkesutbildning och rekrytering inom branschen för byggplåtslageri och ventilation. PVF Yrke & Utbildning är plåtslageri- och ventilationsbranschens egen organisation för utbildning och rekrytering. Vi ägs gemensamt av Plåt & Ventföretagen och Byggnads.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vad händer nu? I denna rekrytering samarbetar PVF Yrke & Utbildning med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson sa@kimm.se eller Olof Lindmark ol@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-10-12. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!